Syamil Hafiy

28 April 2014

Right Thing At The Right Time

4 comments
There's still hope in humanity.

My friend's brother decided to sell me his Red Tour tickets to me and I still can't get over it!!!!


Timing dia memang tepat sebab aku memang tengah tunggu t-shirt Taylor Swift yang aku redeem dari peraduan Cornetto Red Tour tu. Yayyyyyy! Akhirnya usaha aku kumpul kod Cornetto ada gunanya. And thanks kepada yang membantu juga!

So result Matrikulasi dah keluar.

And I got MELAKA!!! Bebudak sekolah aku ramai gak dapat Melaka tapi Johor paling ramai lah dapat.


I'm pretty sure I didn't apply for Melaka. Aku apply Johor, Selangor dan N9 kot. Sukahati je kasi Melaka. Nevertheless, I'm still waiting for PASUM offer. Ya Allah, bantulah aku.

Result UPU pun belum keluar lagi so kerja aku menunggu jelah sekarang ni.

Sambil2 menunggu ni aku layan lah Breaking Bad. 5 season, semua aku habiskan. Memang paling gempak la citer ni. Jalan citer dia memang korang takkan jumpa di mana-mana. Original.



Walter White (Season 1) & Walter White (Season 4)

Cerita dia mcm ni, Walter White (org atas ni) seorang guru kimia dkat sekolah dia. Pada suatu hari, dia dpt tahu dia ada kanser dan ada beberapa bulan shj lagi nak hidup. So, dia nak cari duit untuk simpanan keluarga dia lepas dia mati, dengan buat methamphetamine (sejenis dadah).

Damn I miss this show.

kbye gonna cry

4 comments :

kpopworld said... Reply To This Comment

aku pun dapat matriks melaka..and aq dapat jugak unikl miat tapi interview aq kat selangor

Syamil Hafiy said... Reply To This Comment

@kpopworld tulah, semua orang dpt interview kat selagor je -.-

sinuha said... Reply To This Comment

Hi, You've been tag on my Liebster Award!
Let's Join :)
http://sinuhadentist.blogspot.com/2014/05/liebster-award.html

Aqilah Azmi said... Reply To This Comment

siot je matrik hahahaha
qila apply kelate, selangor and melaka.
dapat perak lolwhutttzzzzz