Syamil H.

Syamil Hafiy

19 November 2010

Sekolah Sesi 2010 -TAMMAT-

4 comments
*entri ni guna kata ganti nama 'aku', boleh ?

Setelah setahun aku bertungkus-lumus belajar di Sekolah Menengah Kebangsaan Seksyen 18, akhirnya selesai sudah sesi persekolahan tahun 2010. Tahun ni dah banyak sangat peristiwa suka mahupun duka yang aku alami. Yang happy, happy sgt, yang sedih, sedih sgt. Bercampur aduk. Eishh, susah la nak describe perasaan aku sekarang ni.

Perasaan happy ade la jugak. Sebab takyah la nak boring-boring kat sekolah tak buat ape2.

Tapi, perasaan sedih ni rasa banyak pulak. Nak tinggalkan kawan2 lagi. Diorang dah la duduk kat area2 shah alam. Aku ni kat Klang. Susah la nak jumpa ngan diorang. Kawan2 aku dah la ade yang kena buang asrama. Ada yang pindah lagi . Sedih doe. Tahun depan dah tak dapat jumpa dah kawan aku tu. Ntah2 aku pun kena buang asrama jugak ke, tapi harap2 tak la. Wea, sedih giler doe. Camne ni! ARGGGHH !


tahun depan boleh buat camni lagi tak ?

Cikgu dah la ramai pindah tahun depan . Ntah kenapa la aku sedih sgt sekarang ni.

lagu ni aku khaskan untuk kwn2 aku yang akan dibuang asrama tahun hadapan dan juga guru-guru yang akan berpindah pada tahun depan .

Yang Benar,