Syamil Hafiy

30 December 2013

Why I'm Still Single

5 comments
The problem is actually myself.

Everytime I meet a beautiful girl i'm attracted to them. Like, something is attracting me to them. Demn you girls korang ada pakai magnet apa hah. Susah nak kawal beb haha but i know itu semua hanya suka-suka. Whenever i saw a pretty girl i be like, 


Then bila terjumpa lagi sorang yang cantik,


Jalan-jalan ternampak cute girl tepi jalan i be 


Oh please


 Aku tahu ini semua suka sebab fizikal. So suka yang jenis ni takkan kekal betul tak.

But when i like a person not for her physical but her attitude (anyway she's cute too) , she be like


Tapi sejauh mana aku suka sesorang tu takkan sama dengan cintaku terhadap taylor swift. I LOVE YOU TAYLOR



Tengok, sweet kan kitorang alololo comey gituu hha

 lol i just don't care about love life yet. Not the time la kawan-kawan. Sekarang masa untuk menimba ilmu. I plan to finish my study first then baru nak berjinak-jinak dengan dunia cinta. Dapatkan degree, cari duit dulu then boom!

Tapi kita ni hanya membuat perancangan, Allah yang akan tentukan. Jodoh ada di tanganNya.

5 comments :

Akeyla Azmi said... Reply To This Comment

Wahhhh betul :D
Sama lah hahahah. Everywhere in love dgn every encem guys i met but only for suka-suka je hehe

Syamil Hafiy said... Reply To This Comment

Kaaaan. kenapalah rmai sgt orang cantik dan hensem kat malaysia ni

nanalee caramelo said... Reply To This Comment

rilex2 lu~ hehehe

Iris Jasmine said... Reply To This Comment

awal lagi nak bercinta kot :P

hyunieuna said... Reply To This Comment

kah! kah! kah! apsala lawak sangat entri ni! weh aku pun laah, tak tahulah sejak kebelakangan ni, takboleh tengok laki yang hot-hot lah, rasa nak tegur rasa macam nak jadi buddys diorang, lol, aku pun ada jugak rasa nak couple, but aku lawan semua tu, cause ia bukan utama dalam hidup kita ni, nak bercinta awal lagi awal lagi, usia kita masih muda, jinak-jinak kanlah diri kita ni tundukkan pandangan, ^^ Cinta Allah yang patut kita kejar dulu, kisah cinta biar Allah uruskan, ingat kita dah ada jodoh dah pun, btw dah follow hang, follow back yaah ^^