Syamil Hafiy

29 December 2013

Lepas SPM Pun Ada Exam

1 comment
(Exam undang-undang dan teori berkomputer)

So i got about 5 days before the exam since the ceramah kpp. People said the questions will be easy, just do the exercises from the book they said.

At first i thought they're talking the truth. Soalan ujian penglihatan, papan tanda dengan pemanduan berhemat seems easy. Sampai ke soalan KEJARA kejadah tu, mak aih


Nampaknya aku kena study gak untuk bahagian ni. Baru seminggu habis SPM dah kena study balik


Me training for the exam (I downloaded an illegal software that is the same like on the exam)


12/12/2013 Exam day

I met my newly made friends. Masing-masing nak bajet nervous je. Member yang sorang ni ex-MRSM, buku kpp tu sepanjang masa melekat kat tangan dia beb. Patutlah cemerlang. So kami sampai di pusat (MyEG Klang) tu dalam pukul 9 and took turn. Dkat tempat menunggu tu, memang pack macam sardin. My friends and i lepak kat luar.


Okay, it's 12.30. Imagine berapa lama kitorang tunggu. Tak efficient langsung dammit! Then tetiba pekerja myeg tu buat pengumuman, "Maaf, sistem kitorang jammed. Kamu semua boleh keluar dulu makan tengah hari. Ada kedai kat hujung sana." Lagi dammmmn. And her face was like very innocent man sheitzz you

Pukul 2 barulah turn kitorang ambil exam tu. Bila tengok soalan, emm dah buat. next, dah buat. next, boleh jawab. 13 minit 45 saat kemudian, aku pun siap semua soalan.


Final result, i got 47/50. Yang salah semua kat bahagian B. Lantak ko! My MRSM friends just now, he got 49/50 like, what the heck are you, alien? Two of my fellas didn't pass the test awww pity them but they took the test again two days later and pass it with flying colour.

kbye

1 comment :

Akeyla Azmi said... Reply To This Comment

13 minit je dah siap?!!?!?!
Omg gila kentang weeh~~
Heheheh