Syamil Hafiy

04 December 2013

No more school, kids

1 comment


Guess what, kids? i'm outta school already. fo real!

no more another year at school. no more spm.

3 december 2013, the last day i'm in school and then i'm gone once and for all. yeah sure i would miss all of those memories. youth is only once, right? lepas ni nak reunion ke nak hangout dengan member-member dah susah dah. masing-masing ada job masing-masing. rumah jauh-jauh belaka. bukan semua orang ada masa. semua ikut haluan masing-masing lepas ni. at least masa sekolah dulu semua gerak bersama. well, welcome to real life, myself. where all sort of things are done by you and yourself only. and of course dengan bantuan parents (I love you). 

wait, kita belajar dari darjah satu sampai tingkatan lima kan. kenapa rasa macam semalam je masuk zaman persekolahan (ayat cliche but who cares). singkat je masa ni sebenarnya. cepat sangat berlalu bagaikan petir yang menyambar pepohonan. daftar sekolah awal tahun, pejam celik pejam celik, dah habis setahun. time awal2 spm, cakap "lama gila spm sebulan", dua minit lepas tu dah habis spm dah. memang pantas. tak sedar. i guess the fun i had with my friends that made time to pass swiftly.

so, rutin tahunan lepas ni memang lain. perghh rasa janggal la pulak sebab dah sebelas tahun pergi daftar kat sekolah masa bulan satu, tapi lepas ni takde dah. dah tak pergi sekolah dah. pergi pun masa bulan tiga (kot) nak ambil result spm. masa tulah kita akan lihat perkembangan diri member-member. di situ juga kita akan dapat bertemu member-member yang botak sebab dipilih untuk menjadi wira wirawati negara. lucky me sebab tak dapat. so kepada kawan-kawan yang dapat tu gunakanlah peluang sebaiknya untuk membina badan yang korang idamkan selama ni. hahaha

lesen. hmm dalam masa terdekat ni nak ambil lesen kereta, then we're gonna party! hahaha. plan lepas spm? biarlah rahsia dulu. plan dah ada bila dah buat nanti baru aku bagitahu.

sedih la. life wouldn't be the same after this. thanks friends for making my life better and i sure cannot live without you guys. keep in touch okay. sayang korang do. serious.










1 comment :

Akeyla Azmi said... Reply To This Comment

omg we're in the same situation heheheh
aku spm gak sepp!!