Syamil Hafiy

24 February 2014

My license is here, and so will Taylor.

1 comment

BOOYEAH Shiny!

Lepas ni dah boleh pergi office (Kota Kemuning) naik kereta sendiri.

----------Topic transition----------


So, korang tahu tak pada tahun ni Taylor Swift akan bertandang ke Malaysia untuk #RedTourAsia? Haa nak habaq kat hangpa la. Uish excited aku ni girlfriend nak datang mai. Details are shown below

                              Date    : 11 June 2014
                              Venue  : Putra Indoor Stadium (KL)

Birthday aku 10 Jun, Taylor pula akan datang pada esok harinya wahhh kalau lah aku dapat pergi, memang the greatest birthday present ever!!

Alolo I love you too Taylor
Tapi sebelum apa-apa pun aku dah dapat kesan masalah yang terbesar, which is, financial problem. I saw this pic on twitter which shows the ticket prices. Mak aihh gugur segala rambut aku. Korang review la sendiri.


Bebudak loaded boleh la pergi ni. Hurmm this is a discrimination. Seems like i have to save money from now on. Tickets can be brought starting 1st of March. Come on, money, come to papa.

Oh yeah, semalam kan, masa aku take a nap, termimpi aku jumpa dengan Taylor, siap selfie lagi dengan dia. Tinggi gila dia. The feeling was so real! The surrounding, the everything! Excited smpai sakit jantung.

Blergh, keep dreaming, Syamil.

cair sampai jadi liquid sampai jadi water vapour

1 comment :

Aidiel said... Reply To This Comment

memang heaven gila kalau dapat pergi concert taylor swift ni.