Syamil Hafiy

26 December 2010

Jom tengok Dinosaur!

No comments

ASSALAMUALAIKUM


Apa khabar semua orang hari ni? Sihat? Alhamdulillah. Saya ni tak berapa sihat, mata kena conjunctivitis. Tahu tak apa itu conjunctivitis? Kalau dah tahu tu takpa lah. Kalau tak tahu , apa lagi. Google saja! Adoii, asyik gatal je mata ni. Sampai merah dua-dua belah ni, garuuuu je. Memang tak tahan lhaa . Wahahaha~

Perggh, semalam penat lorhh. Seharian tak balik rumah. Mula-mula tu pergi tengok dinosaur. Ni lhaa yang nak ajak korang pergi tengok dinosaur ni. Pameran dinosaur ni ada kat Pusat Sains Negara tau, kat KL sana tuu. Sumpah cakap, macam real worh dinosaur kat sana. Dengan pergerakan dia lagi. Sound effect lagi, takyah citer lhaa. Kuat tuuu suara dinosaur. Padahal terang-terang ada speaker kat situ. HAHA.

Tapi kalau korang tak payah pergi dulu pun takpa. Banyak lagi tu yang belum siap sepenuhnya kot. Dinosaur pun tak lhaa banyak sangat. Agak hampa juga lhaa. Ingatkan banyak lhaa sangat. Rupanya sikit saja. Ish ish ish.  Eh eh, lupa nak bagitau korang. Pameran ni namanya Dino's Alive tau. Google saja nama tuu, nanti keluar lhaa info-info yang korang nak.

Ataupun takpayah susah-susah. Korang pergi saja sini : Dino's Alive 2010 Malaysia




Oke, tuh je kot untuk kali ni. Oh ya, hari ni saya pergi tengok wayang tau. Sori eh takleh balas kunjungan korang buat sementara. Thanx support blog ni ya everyone  =)

No comments :